Наразі обвинувачений затриманий. Слідство триває / Pixabay

У Красноярському краї (Росія) арештували 35-річного місцевого мешканця за вчинене 9 років тому зґвалтування й вбивство рідної сестри.

Про це повідомляє Слідчий комітет РФ.

У ході слідства у справі про зникнення 14-річної мешканки Березівки правоохоронці отримали докази причетності до злочину 35-річного брата дівчинки.

Відео дня

Читайте такожУ Росії п'ятирічна дитина випадково застрелила батька з рушниці

За попередньою інформацією, у червні 2010 року дівчина розпивала спиртні напої поряд з будинком свого 25-річного брата. Пізніше обидва зайшли до дому, де чоловік спочатку зґвалтував, а потім перемотав скотчем її тіло. Невдовзі зловмисник викопав яму глибиною близько 2 метрів і заховав тіло. Через деякий час він залив яму бетоном.

У ході допиту обвинувачений спершу казав, що заховав тіло у торф’яниках за селом. Але під час обстеження місць слідчі за допомогою георадару отримали правдиві дані, де поховано тіло. Рештки дівчини виявили під час розкопок.

Наразі обвинувачений затриманий. Слідство триває.

Як повідомляв УНІАН, патріарх Кирило пояснив росіянам, що сімейно-побутове насильство прийшло з-за кордону.

«Ухвалення відповідних законів у зарубіжних країнах, мабуть, створює у свідомості наших законодавців певну залежність від цих іноземних новацій, бажання привести наші російські закони у відповідність з тим, що існує в інших країнах», - додав предстоятель Руської православної церкви.