Жириновський вигнав із залу депутата після візиту того до Франції / rabstol.net

Одіозний російський депутат Володимир Жириновський домігся карантину для свого колеги по фракції ЛДПР Сергія Катасонова, який нещодавно повернувся з Франції, але приховав це і не потрапив на двотижневу самоізоляцію.

Як повідомляє "Радіо Свобода", це сталося на засіданні Держдуми. За словами Жириновського, цю інформацію партія отримала "з Шереметьєво".

Після свого повернення Катасонов відвідував засідання Державної думи. Так, він був присутній на засіданні, на якому виступав президент РФ Володимир Путін.

"Він з'явився тут - вівторок, середа, четвер. Він вже може бути носієм цієї інфекції. Огидне явище, йому наплювати на всіх нас. Він, може, вже заразив десятки людей тут", - сказав Жириновський.

Читайте такожЖириновський вирішив боротися з мікробами та збирати "проби бруду" в Держдумі (відео)

За пропозицією спікера В'ячеслава Володіна Катасонову на два тижні анулювали пропуск в Думу. "Щодо його помічників, з ким спілкувався, повинні бути такі ж рішення. І, колеги по фракції з розумінням поставтеся - ось той ряд, де знаходився наш колега, ряд вище і нижче - на карантин. Ну і, колеги, ті, хто спілкувався, також на карантин", - запропонував Володін.

Як повідомляв УНІАН, раніше Жириновський через коронавірус та ГРВІ заборонив жати собі руку.