У Москві "перекрили повітря" головному провайдеру інтернету держструктур РФ, заявляє ГУР / Колаж УНІАН, фото facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine, фото ГУР

У Москві раптово "зламався" головний провайдер столиці "акадо-телеком", який забезпечував інтернет-трафіком державні структури Росії.

У Головному управлінні розвідки МО України кажуть, що така халепа з Москвою сталася внаслідок успішних дій невідомих кіберволонтерів.

"Акадо-телеком" давав інтернет безпосередньо адміністрації Путіна та ФСБ, заявляє українська розвідка.  

Відео дня

"Вказана компанія забезпечує послугами низку державних структур терористичної Росії, зокрема адміністрацію Путіна, ФСБ, ФСО, органи місцевого самоврядування у Москві та інших регіонах, "Сбєрбанк" та інші об’єкти", - перерахували в ГУР.

За даними відомства, на збої в послугах провайдера Москва почала скаржитися 21 та 22 січня.

У Росії "крякнувся" провайдер, який давав інтернет адміністрації Путіна / фото ГУР

Наразі через проблеми з інтернетом значно ускладнена або неможлива діяльність державних відомств агресора. Реальна картина збитків для Росії уточнюється, стверджує ГУР.

У ГУР розкрили деталі про клонів Путіна

Минулого тижня в інтерв'ю Financial Times очільник ГУР Кирило Буданов розкрив певні деталі щодо клонів Путіна. За його словами, він регулярно розпізнає несправжнього Путіна на телебаченні.

Диктатора видає фізіономія: мочки вух, відстань між бровами і так далі, перерахував Буданов. Очільник ГУР каже - українці легко можуть самі зрозуміти, де який Путін, якщо будуть уважними. 

Вас також можуть зацікавити новини: