Хакери додали фото Путіна і його поплічників на сайт наркологічної клініки / REUTERS

Хакерам вдалося зламати сайт однієї з наркологічних клінік російського Бєлгорода і розмістити там фото диктатора Володимира Путіна, глави МЗС Сергія Лаврова і заступника голови Радбезу РФ Дмитра Медведєва.

Про це повідомляє 24 канал, який встиг побачити сліди роботи хакерів. В даний час сайт клініки не відкривається.

У Путіна інтернет-воїни "діагностували" манію величі, у Лаврова - шизофренію, а Медведєву приписали парафрафренічний синдром.

Відео дня
Нові "пацієнти" клініки / 24 канал, скріншот

Як відомо, раніше Путін безграмотно порівнював себе з Петром I, а Лавров і Медведєв відомі своїми неоднозначними заявами, які можуть свідчити про великі проблеми з психічним здоров'ям.

Хвороби Путіна: що відомо

Раніше колишній глава МІ-6 (Секретної розвідувальної служби Великобританії) Річард Дірлав заявляв, що незабаром президент РФ Путін "зляже" в санаторій і зробить це не зовсім по своїй волі. Після цього диктатор втратить владу, а у 2023 році його вже не буде в живих.

29 травня Daily Mirror і ряд інших європейських ЗМІ з посиланням на джерело в ФСБ повідомили, що у Путіна "важка форма швидко прогресуючого раку", і що його нібито попередили про швидку смерть. У Кремлі ці повідомлення спростовують.