Чоловік не зізнався дівчині, що знає російську мову / Фото ua.depositphotos.com

Іноземець розкрив зраду дівчини-росіянки завдяки знанню російської мови.

Чоловік зробив пост на Reddit про ситуацію і попросив поради, але в коментарях багато написали, що не варто починати стосунки з приховування інформації. А деякі й зовсім заявили, що кожен в цій парі заслужив те, що сталося з ним.

Читайте такожНазвані найбільш зрадліві знаки Зодіаку

Відео дня

Користувач під ніком rfyhjj7 розповів, що самостійно вивчив російську мову і деякий час жив в Україні. Пізніше він став зустрічатися з росіянкою на ім'я Діана, але вони спілкувалися тільки англійською.

За словами автора, відносини з Діаною були досить хорошими, і він не став говорити їй, що розуміє російську, бо вона прекрасно спілкувалася англійською.

Саме завдяки своїм знанням він розкрив її зраду.

Я подумав, раз вона не знає про моє розуміння російської мови, зможу перевірити, чи дійсно вона мені вірна чи не говорить різну гидоту про мене, - пояснив юзер.

Незабаром, його страхи підтвердилися. За його присутності, вона російською розповідала своїй подрузі, як зраджувала йому.

Вона розповіла, як займалася сексом з іншим хлопцем двічі, поки я їхав. Казала, що їй було самотньо і тепер відчуває, що зробила помилку, - переказав він розмову.

Після такого зізнання, чоловік російською їй відповів, що вона абсолютно права, що зробила помилку. А тепер, повинна вимітатися з його квартири. Росіянка була здивована і тут же почала лаяти його за те, що він приховував знання її рідної мови й підслуховував особисту розмову.

Користувач зізнався, що його приятелі назвали його негідником за такий вчинок. У коментарях більшість погодилися з його знайомими і заявили, що умисне замовчування було прикрою помилкою.

Ще новини: