Історика Олега Соколова судять за вбивство аспірантки / фото: REUTERS

Колишня коханка російського історика Олега Соколова, якого судять за жорстоке вбивство аспірантки Анастасії Єщенко, дала свідчення в суді, розповівши про пережиті тортури.

Читайте також"Ненавиджу тебе, тварюко!": розкрито листування російського історика-вбивці з жертвоюПро це повідомляє Telegram- канал "Mash на мийці".

Зазначається, що Катерина Пржігодзька була студенткою Соколова з 2005 року, а через два роки вона стала з ним зустрічатися. За її словами, він дуже гарно до неї залицявся, й між ними зав'язався роман, попри різницю в 30 років. Але одного разу Соколов повівся жорстоко. Під час сварки він погрожував понівечити Катерину, вбити та закопати на найближчому будівництві. За її словами, Соколов прив'язав її до стільця і методично бив, а потім накинув їй на шию джгут та став душити.

Відео дня

"Він поводився агресивно і дуже жорстоко, обзивав мене, прив'язав до стільця, він став наносити удари, включив праску в розетку і став погрожувати вбивством, в якийсь момент він став мене душити. Все це відбувалося при свічках... Я була ідіотка, 21-річна ідіотка! Тепер святкую 29 листопада як другий день народження", - розповіла вона.

Через півтора року стосунків Катерина дізналася, що у Соколова є дружина і дитина, але він обіцяв одружитися з нею. Під час виступу свідка обвинувачений заявив, що її слова – «суміш цькування і брехні».

Історик-розчленовувач: подробиці жорстокого вбивства студентки

  • У листопаді 2019 року 63-річного викладача Олега Соколова дістали з річки Мийки в Санкт-Петербурзі.
  • З собою у нього був рюкзак, в якому лежали дві відрізані жіночі руки.
  • Історик зізнався, що вбив свою співмешканку, чотири рази в неї вистріливши з обрізу рушниці та розчленувавши тіло.