Росіянин провів 20 років у Казахстані в рабстві / скріншот

Росіянин Олексій Котов записав відеозвернення, в якому заявив про проведені 20 років у рабстві в Казахстані та попросив про допомогу.

Відео опублікував Telegram-канал Mash.

"Мамо, тато, я вже 20 років в неволі. Допоможіть, якщо зможете, вибратися з Казахстану", – каже чоловік на записі.

У повідомленні наголошується, що він поширив відео в соцмережах. За його словами, він вже 20 років перебуває в рабстві в селищі Акжал. Зараз у селище приїхала поліція, "господаря" невільника затримали.

Як пише ria.ru, батьки росіянина жодного разу не зверталися в поліцію з приводу зникнення сина.

Читайте такожУ США день скасування рабства зробили федеральним святомЗазначається, що чоловіка намагалася знайти за допомогою ворожок та екстрасенсів, які підтверджували їм те, що чоловік живий. Вони також ходили в програму "Жди меня".

За словами родичів зниклого, в 1995 році він пішов на військову службу, після демобілізації ненадовго повернувся додому, а потім відправився служити в Казахстан за контрактом:

"З їхніх слів, коли він збирався повертатися, був побитий на вокзалі, схоплений та переданий цій людині, господареві фермерського господарства... У нього не було документів та грошей, щоб вибратися звідти".

Раніше повідомлялося, як злочинці тримали в рабстві понад півсотні людей у Дніпропетровській області. Людей заселили в бараки та платили тільки частину обіцяних коштів.

Вас також можуть зацікавити новини