Жінка прокинулася в морзі / Фото angel.tom.ru

У російському Курську жінка прокинулася в морзі після операції. Напередодні їй медики констатували смерть.

Про те, що пацієнтка "воскресла" стало відомо наступного ранку. Обласний комітет охорони здоров'я розбирається в ситуації, повідомила адміністрація Курської області в Telegram-каналі.

У ЗМІ та соціальних мережах з'явилася інформація про те, що жінка, яку було госпіталізовано в Горшеченським ЦРЛ, прокинулася в морзі, куди її відправили після того, як констатували смерть в районній лікарні, - йдеться в повідомленні.

Зараз пацієнтка під наглядом медиків у Курській обласній клінічній лікарні. Подібні випадки є неприпустимими, зазначила перший заступник голови обласного комітету охорони здоров'я Ірина Забєліна.

Читайте такожРосіянка втекла з трьома дітьми до Сирії и стала терористкою ІДІЛ

Але щоб робити висновки, потрібно отримати висновки експертів. Для перевірки ми залучаємо компетентних фахівців, в думці яких не сумніваємося, - заявила вона.

Пенсіонерку доставили до лікарні з болями в животі. Там у неї запідозрили непрохідність кишечника, а під час операції побачили злоякісну пухлину і метастази. Після операції їй провели реанімацію, яка не дала результатів. Пацієнтці констатували смерть, і відправили до моргу. Живу жінку побачив співробітник лікарні.

Інші новини:

Росіянин перестарався з "утіхами" і зламав старій коханці шию.

У Росії чоловік розчленував молоду дружину і викинув її останки біля під'їзду.

Росіяни вирішили протверезити друга і випадково втопили його в басейні.