П'яні росіяни знімали треш-контент на очах у дітей / скриншот

У Балакові Саратовській області (РФ) 40-річна жінка разом зі своїм 36-річним співмешканцем знімала треш-стріми. За донати пара займалася сексом на камеру та влаштовувала інші збочення. Очевидцями цього були двоє дітей-підлітків.

Про це повідомляє регіональне слідче управління Слідчого комітету Росії.

У мережі з’явилося кілька відео п’яних треш-стрімерів. На кадрах видно, як чоловік з жінкою мочаться на камеру. За даними місцевих ЗМІ, пара також займалася сексом за донати, а за усім процесом спостерігали двоє дітей жінки - 13-річна донька та 17-річний син.

На одному з фрагментів ролика чути дитячі голоси. Чоловік із жінкою зазначають, що син викликав поліцію на них.

Під час словесної перепалки син треш-стрімерки заявив, що їм із сестрою вже набридли їхні зловживання алкоголем та збочення на камеру. Судячи з діалогу, жінку почуття дітей не цікавлять.

Після появи відео розпочалася дослідча перевірка. За її результатами буде ухвалено відповідне процесуальне рішення. Дітей із сім’ї вилучили.

Читайте такожУ Росії лікар виписував пацієнтам "мертву воду" і забороняв митисяЯк повідомлялося раніше, у Росії в Челябінській області 14-річний підліток у школі на перерві підпалив саморобну бомбу та кинув у вікно.

Вас також можуть зацікавити новини: