За оцінками психолога, Путін боїться всіх / фото ua.depositphotos.com

Російський диктатор Путін боїться всіх, тому знаходиться в бункері й намагається позбутися від усіх неугодних. Про це, серед іншого, свідчить історія з якутським шаманом Олександром Габишевим, якого за спроби організувати похід до Москви з вигнання Путіна відправили на примусове лікування.

Про це розповів психолог Дмитро Попов, пише "Сьогодні".

"Володимир Путін, я так думаю, боїться не тільки шамана - він боїться всіх, інакше б не сидів у цьому бункері трьохсотметровому або скільки там метровому в якійсь горі, яка ще захищена всіма найсучаснішими, якщо такі в Росії є, звичайно, системами ППО та іншим залізом. Справа в тому, що у Путіна, як і у всіх диктаторів, дуже критичне ставлення до власної безпеки", - пояснив експерт.

Відео дня

За словами психолога, рівень життя 90% росіян залишає бажати кращого, тому частина з них може спробувати запитати у Путіна, чому так відбувається.

"Тому він боїться всіх. І природно, якщо людина, яка називає себе якимось там шаманом або людиною, у якого є якісь надприродні здібності (а може, за ним йде дух якоїсь там людини або дух якогось там стихійного явища), звичайно, його треба терміново в "Матроську тишу", нехай нари полірує і там собі чаклує в камері-одиночці", - сказав психолог.

Рак у Путіна - що відомо

Як писав УНІАН, раніше ходили чутки про рак щитовидної залози у Путіна або рак в черевній порожнині. Про те, що у Путіна є серйозні онкологічні захворювання, зокрема, повідомляв і розслідувач Bellingcat Христо Грозєв.

Російський правозахисник Марк Фейгін зазначав, що прямих підтверджень хвороби агресора РФ немає, адже це головна держтаємниця, але це видає його зовнішній вигляд. Він каже, Путін - це старий 70-річний чоловік з вантажем захворювань.

У зв'язку з чутками про погіршення здоров'я Путіна виникає питання про його наступника. Як вдалося дізнатися журналістам, тимчасово замінити головного кривавого диктатора світу може секретар Радбезу РФ Микола Патрушев.