Чоловікові відключили електрику за несплату, і він вирішив використовувати як джерело електроенергії сонячну батарею світлофора / фото 55.мвд.рф

Житель російського Омська викрав світлофор на сонячній батареї, щоб повернути собі електроенергію.

Як повідомляє прес-служба міського УМВС, до поліції звернувся сторож школи на вулиці Усадебній. Вранці він виявив на території навчального закладу два погнутих знаки пішохідного переходу і зникнення односекційного миготливого світлофора.

На місці події з'ясувалося, що до крадіжки може бути причетний вже відомий оперативникам 39-річний житель Ленінського округу: раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення побоїв і загрозу вбивством.

Відео дня

Фігуранта затримали вдома, коли він саме досліджував викрадену техніку.

"Дізнавач встановила, що омичу відключили електрику за несплату, і він вирішив використовувати як джерело електроенергії сонячну батарею світлофора. Ножівкою спиляв металевий стовп, здав його в пункт прийому брухту, а знаки і сам світлофор викинув. Сума збитку склала 56 500 рублів (близько 21 000 грн - УНІАН)", - йдеться в повідомленні поліції.

Слідчі порушили кримінальну справу за ч.1 ст 158 КК РФ "Крадіжка". Все викрадене повернули організації, яка обслуговує світлофорні об'єкти.

Читайте такожУ російському метро помітили гуляючого альпака (відео)Раніше УНІАН писав, як житель Індонезії викрав світлофор з перехрестя - і попався. Поліцейські провели обшуки та виявили велику кількість демонтованих світлофорів, які підозрюваний намагався продати в інтернеті.

Вас також можуть зацікавити новини: