'Словесний енурез': Медведєв оскаженів через заяви Макрона про війська НАТО в Україні

Скандальний заступник секретаря Радбезу РФ Дмитро Медведєв оперативно відреагував на заяву президента Франції Еммануеля Макрона про ймовірність введення іноземних військ в Україну.

Реакція Медведєва з'явилася у його Telegram-каналі. Він заявив, що заява Макрона нібито була "наслідком хвороби".

"У людей трапляються різні недуги. Ось у когось буває нетримання сечі. Про інших, схильних до необдуманої реакції, кажуть "сеча в голову вдарила". А ось у чинного президента Франції, верховного головнокомандувача збройними силами Франції та князя Андорри Еммануеля Жана-Мішеля Фредеріка Макрона сталося відразу дві проблеми: спочатку йому, ймовірно, вдарила в голову сеча, а потім сталося нетримання мови", - заявив Медведєв.

Відео дня

Кремлівського блазня обурило те, що Макрон заявив про необхідність поразки Росії для безпеки Європи. Медведєв розлютився, що французький лідер запропонував відправити Україні ракети підвищеної дальності та розглянути питання введення на фронт військ окремих держав НАТО.

"Разом з недавнім бажанням поділитися ядерним арсеналом Франції з усіма бажаючими європейцями, схоже, нетримання мови у Макрона стало затяжною та болісною проблемою. Не береже себе володар ордену Почесного легіону. Або раціон настав час змінити: устриці та шампанське – річ хороша, але ж не хлопчик уже. Словесний енурез у його віці небезпечний. Та й оточуючим не подобається. Запах, знаєте", - додав опальний Медведєв.

Що сказав Макрон

За підсумками зустрічі лідерів з ЄС, США та Канади, що відбулася у Парижі 26 лютого, президент Франції заявив, що не виключає відправку західних військ на територію України в майбутньому.

"Сьогодні немає консенсусу щодо відправки офіційних і схвалених військ на місця. Але з точки зору динаміки нічого виключати не можна", - сказав Макрон на прес-конференції.

Про те, як відреагували на цю заяву в НАТО та у Кремлі - читайте у матеріалі УНІАН.

Вас також можуть зацікавити новини: