Валентина Григор'єва / скріншот

Експертиза показала ймовірну причину смерті під час стріму російського блогера Стаса Решетнікова (Reeplay) його вагітної подруги Валентини Григор'євої.

Читайте такожСпливли моторошні подробиці смерті дівчини в прямому ефірі в РосіїЯк повідомляє РЕН ТВ, в організмі дівчини виявлені наркотики та велика кількість алкоголю.

Зокрема, в крові загиблої є сліди мефедрону, амфетаміну, канабісу. За попередніми даними, ймовірною причиною смерті Григор'євої стала зупинка серця від отруєння, а переохолодження було обтяжуючим фактором.

Відео дня

За іншою інформацією, дівчина загинула від переохолодження та черепно-мозкової травми.

«Блогер Reeplay до смерті побив свою дівчину, перед тим, як викинути її на вулицю на мороз.. Судмедексперти виявили у неї в голові так звану субдуральну гематому - такий вид гематом характерний для черепно-мозкових травм. Крім цього у Валі знайшли на тілі безліч синців і саден», - пише Telegram-канал Baza.

Також наголошується, що у самого блогера в організмі виявлені мефедрон і алкоголь. Разом з тим, за інформацією Telegram-каналу Mash, у нього не знайшли наркотиків в організмі. Експертиза показала наявність алкоголю в крові - 0,56 мг/літр.

У ніч на 2 грудня Григор'єва брала участь у треш-стрімі Решетнікова – формат, в якому учасники за гроші виконують завдання глядачів у прямому ефірі.

Смерть в прямому ефірі: що відомо