Найманці ПВК "Вагнера" кажуть, що кремлівський чорт уже загрався / колаж УНІАН, скріншот

Бойовики ПВК "Вагнер" після інформації про смерть свого ватажка Євгена Пригожина в авіакатастрофі заявили, що "готові стартувати".

В одному з оприлюднених в соцмережах відео група найманців стоїть біля дороги й закликає "чекати на них".

"Багато розмов іде про те, чим займатиметься "Вагнер" у даній ситуації. Ми скажемо одне: ми вже стартуємо, чекайте на нас", - каже один з терористів.

Відео дня

На іншому відео найманець прямо звинувачує у вбивстві Пригожина "маленьку кремлівську падаль" (натякаючи на Володимира Путіна, - УНІАН).

"По суті, команда всім нашим підрозділам... Ви знаєте, де закопані ваші автомати, кулемети, БК, гранати... Усі ми бачимо, що цей чорт загрався. Чекайте на подальші команди", - каже "вагнерівець".

Смерть Пригожина - новини

Як повідомляв УНІАН, 23 серпня у Тверській області Росії розбився літак Embraer Legacy 600 із бортовим номером RA-02795. Він належав російському терористу, ватажкові ПВК "Вагнер" Євгену Пригожину.

"Росавіація" підтвердила смерть Пригожина, його соратника по угрупованню Дмитра Уткіна та інших росіян, які перебували на борту. Також стало відомо, що їхні тіла знайшли на місці падіння літака і вже впізнали.

Ближче до півночі стало відомо, що пошукова операція на місці аварії бізнес-джета завершена. Там знайдені рештки 10 осіб - семи пасажирів і трьох членів екіпажу.

Вас також можуть зацікавити новини: