Чиновниць в РФ привітали з 8 березня демонстрацією геніталій з поролону / скріншот

Корпоратив з нагоди Міжнародного жіночого дня для співробітниць адміністрації Сонковского району Тверської області РФ пройшов "гаряче". 

Як пишуть місцеві ЗМІ, для чиновниць запросили артиста, які танцював, демонструючи м'язи і геніталії значного розміру. Правда, з поролону.

У мережу потрапило відео, яке було знято на цьому корпоративі. На ньому можна побачити і сам запальний танець артиста, і натхненну реакцію співробітниць районної адміністрації. Чути також змістовний коментар глави муніципалітету: "Тарзан прийшов до вас". 

Примітно, що конференц-зал у адміністрації всього один, і на наступний день після дійства з нагоди 8 березня тут проводили обговорення питань патріотичного виховання молоді.

Демографічна ситуація в Росії 

РФ перебуває в стані багаторічної демографічної кризи, її населення стрімко скорочується і, за оцінками, через півстоліття може становити близько 120 млн осіб. Як пишуть аналітики, загарбницька війна, розв'язана Росією проти України, тільки посилила проблеми.

Ще в 2021 році в країні відзначався істотний гендерний дисбаланс - на 100 росіян припадала 121 росіянка. З тих пір чоловіче населення продовжувало вимирати, зокрема, через алкоголізм і війну, а середня тривалість життя впала на кілька років.

Для розв'язання демографічних проблем російська влада використовує пропаганду. Зокрема, з закликами до росіянок народжувати більше дітей, щоб їх було не шкода відправляти на війну з Україною, виступають російські священики. 

Про материнство як основну функцію жінки, яка "цінується вище за все", публічно говорить і російський президент Володимир Путін.

Вас також можуть зацікавити новини: