Тренер прив'язував підопічну до шведської стінки, зав'язував їй очі та бив, зокрема й батогом / фото ua.depositphotos.com

У Мурманській області 49-річного тренера з карате підозрюють у розпусних діях з малолітніми підопічними, однак той свою провину заперечує.

Про дії чоловіка розповіла одна з його колишніх учениць.

"За версією слідства, в період з 2013 до 2014 року обвинувачений, будучи дитячим спортивним тренером, здійснював відносно малолітньої 2000 року народження розпусні дії", - повідомила старший помічник керівника слідчого управління Слідчого комітету РФ по Мурманській області Аліна Александрович, пише murmansk.kp.ru.

Відео дня

За інформацією Telegram-каналу SHOT, у 2012 році 12-річну дівчинку записали до чоловіка в секцію в ДЮСШ. Тренер почав виділяти її як найталановитішу ученицю і наполіг на платних індивідуальних заняттях. Він стверджував, що хоче бачити роботу м'язів дівчинки, змушував її відпрацьовувати прийоми без верхньої частини кімоно, а потім і зовсім голою.

Крім того, чоловік прив'язував підопічну до шведської стінки, зав'язував їй очі та бив, зокрема й батогом. За його словами, таким чином гартувався спортивний дух.

"Одного разу тренер сильно відхльостав дівчинку, а коли вона заплакала, зізнався в коханні. Тут почалися інші "тренування". Він здійснював дії сексуального характеру, а через кілька років почав спати з нею. Через рік набридло. Переключився на іншу ученицю", - йдеться в повідомленні.

Усі ці роки постраждала мовчала, адже боялася, що тренер опублікує інтимні відео з нею в інтернеті. Вдома в чоловіка правоохоронці знайшли сотні дисків з відеозаписами. Там були наручники, батоги, маски та вібратори.

Читайте такожЧоловік застрелив дружину і трьох дітей через сертифікат про вакцинацію (фото)Щодо тренера порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 135 КК РФ - вчинення розпусних дій без застосування насильства особою, яка досягла вісімнадцятирічного віку, щодо особи, яка досягла дванадцятирічного віку, але не досягла чотирнадцятирічного віку.

Чоловіка затримали, свою провину він не визнає.

Як повідомляв УНІАН, раніше в Одесі суд покарав чоловіка за розбещення 6-річної дівчинки. Він побачив дитину на вулиці, заманив в безлюдне місце, де оголив статевий орган і змусив дівчинку взяти його до рук для мастурбації. Також зловмисник торкався руками статевих органів дитини.

Вас також можуть зацікавити новини: