В Росії дитину назвали "Росія-Святосія-Святоросія" / фото ua.depositphotos.com

Сім'я з Набережних Челнів (РФ) назвала новонароджену дочку Росія-Святосія-Святоросія. Про це повідомляють росЗМІ. Батько дитини Володимир Сухов розповів, що Росія – це його 14-та дитина і у кожної з них своя історія імені, пов'язана з пращурами та батьківщиною. Він також заявив, що молодшу дочку вирішили назвати Росією-Святосією-Святоросією через любов до країни, але це "не політичний момент".

"Чому Росія? Тому що нарешті я відчув, що я живу в країні, яка чудова, прекрасна. Ми знали, що до Володимира Володимировича була інша країна. Зараз прийшла чудова людина і почала допомагати нам, допомагати людям. Ми зараз із гордістю назвали нашу дочку Росія. Росія Володимирівна, за збігом із Володимиром Володимировичем. Це не політичний момент, це певний збіг. Росія – це основне ім'я, Святосія – священна свята сила Росії, святе сяйво Росії. А Святоросія це доповнення, так вийшло", - розповів чоловік.

За його словами, коли дитина виросте, для себе вже визначить те ім'я, яке їй потрібне і яке її вестиме по життю.

Відео дня

"Це гарно. У жодному разі сектантського напряму, релігійного, конфесійного немає. Це не просто так ми захотіли виділити, таку жирну ляпку поставили, як роблять істероїди. Люди, які хочуть бути чудовими, показувати себе – ні. Це робиться для нашої родини", - сказав він.

Багатодітний батько також повідомив, що Росія народилася за півроку після народження хлопчика на ім'я Природа. За його словами, родичі та співробітники РАГСу здивувалися, але зраділи рідкісному імені дитини.

"Знаючи мене, своєрідну людину, вони завжди радіють і кажуть, що в них усмішка на обличчі, що в Росії з'явилася Росія, з'явилося нове ім'я. Загалом чудово поставилися", - радіє росіянин.

Немовля, назване Росія-Святосія-Святоросія / фото Telegram "Сталингулаг"

Діти в Росії - останні новини

В РФ школяр скоїв самогубство через кохання до друга. Тіло 15-річного Романа (ім'я змінено) знайшли в одному із покинутих будинків. Поруч зі школярем був лише рюкзак, порожні блістери від антидепресантів, а також передсмертна записка - у ній хлопець пояснив, що на самогубство його підштовхнули почуття до товариша.

"Я дуже люблю Олега (ім'я змінено), а він мене - ні. Я не хочу жити. Олег, пробач мені за все, мені краще померти, ніж відчувати страждання. Мене не розуміє мати, я її ненавиджу, бабуся пробач за все - я жахлива людина. Я хочу, щоб ви знали, що я вмираю від нерозуміння та неприйняття. Я хочу стосунків із Олегом, а він мене не розуміє, тому я обираю смерть", - йшлося у записці.

Також УНІАН повідомляв, що в РФ дитину зі зламаною ногою змусили повзти на четвертий поверх. Підліток підвернув ногу, коли грав із друзями на вулиці. Вдома біль посилився, і мама вирішила відвезти сина до поліклініки. Однак там на неї чекав сюрприз: виявилося, що у вихідні ліфтера немає, ліфт не працює, а рентген знаходиться на четвертому поверсі.

Вас також можуть зацікавити новини: