В Україні самоліквідувався окупант, який воював проти європейських цінностей / mosregtoday

В Україні самоліквідувався "вагнерівець" Єгор Комаров, який пішов вбивати українців після перегляду фільму "Кращі у пеклі". Окупант заявив, що йде боротися, "щоб в Росії не було як в Європі".

Як повідомляю росЗМІ, "вагнерівець" нібито воював не проти українців, а проти європейських цінностей.

"Коли Єгорович збирався на фронт, я запитав його: "Навіщо?" Він відповів: "Щоб не було в Росії як у Європі - гомос*тина і тато+тато." Він йшов воювати проти європейських цінностей, а не проти українців. Їх він називав братами" – заявив друг загиблого Олександр Бегішев.

Відео дня

За його словами, "зажмурений" окупант пішов у "Вагнер" після перегляду фільму "Кращі у пеклі". "Він за душу нас взяв. І Єгорович вигукнув: "Я хочу бути з цими хлопцями!". Відправив до ПВК "Вагнер" документи та його одразу ж взяли. Коли в Єгора скінчилися набої, і солдати ЗСУ почали до нього наближатися, він підірвав себе двома гранатами", - заявив товариш "вагнерівця".

Згодом додому привезли пакетик з рештками окупанта та кілька значків, які у ПВК Пригожина називають "нагородами".

Втрати РФ в Україні

Втрати РФ в Україні за добу зросли на 720 загарбників та перетнули нову психологічну позначку. Тепер ворожі втрати становлять близько 130 590 супротивників.

Вранці 4 лютого Генштаб ЗСУ повідомив, що загарбники продовжують наступати на Авдіївському, Бахмутському, Лиманському та Новопавлівському напрямках й зазнають великих втрат. У Генштабі додали, що українські воїни на Донбасі відбили ворожі атаки біля дев’яти населених пунктів.

Вас також можуть зацікавити новини: