Росія готується до українського контрнаступу і сама цього соромиться, тому що ну який може бути контрнаступ, що це за дичина взагалі, ну смішно ж, ну брову ж піднімемо, і хрін нас хто наздожене, але чорт з ним, так і бути, побудуємо засіку.

Будують засіку, риють на кримських пляжах ямки із загостреними кілочками, розкидають на шляху карателів слизьких медуз і злі креветки, бурять, заговорюють каміння, карбують на бронепластинах молитви чудодійні, сміються на ток-шоу над тим, як х*хли провалять "свій наступ"; один нещодавно так сміявся, що навіть втратив свідомість і впав в нароблену сусідом калюжу з криком "ми всі помремо!", а все тому, що не страшно!

Але тут найголовніше в тому, який вдалий час підібрав російський Джизус Владлен, щоб спокутувати своєю смертю можливі огріхи російських генералів напередодні українського контрнаступу!

Адже за росіянами така сила, що навіть одну циганку з Курського вокзалу в телевізор затягли, і побачила вона такий розряд над собою, що стало зрозуміло їй, що ніяка вона не циганка, а провидиця індійська, що пандемію передбачила, і прозріває вона зараз перемогу Росії настільки всесвітню, що який там "укронаступ", смішно і говорити про таке, коли на небесах вже все вирішили, позолоти ручку, діамантовий, а то "яхонтовий" стояти не буде. Ще більш переконливо виглядають прогнози нумеролога-нутриціолога Джулі (вона ж Ірка л.), котра "єдиною у світі передбачила прихід пандемії з Китаю", яка підрахувала, що" контрнаступ ЗСУ захлинеться, а в Києві народ вийде на вулиці", після чого до Джулі По прийде індійська провісниця, яка теж єдина у світі передбачила пандемію, і вирве їй патли.

Але найвірнішою ознакою того, що російським людям в ході українського контрнаступу, крім смерті, боятися нічого, є передвеликоднє Воскресіння бога їхнього Татарського Владлена, який на третій день в соціальних мережах смертю смерть потоптав і в "телезі" своїми вогняними літерами накреслив: "Ну спасибі, блеать, Путіну в., блеать, В., за державну, блеать, нагороду, спасибі Пригожину є. в., блеать, за безпечну кафешечку, а братві за віночки, і передайте там, що мошонка так на люстрі і висить, а ліва нога на даху сусідньому, ось так я, блеать, всіх убив, всіх пограбував і все як я люблю зробив, а тепер мені Кобзон вечорами в рот перуку засовує, а Жирик в ж... (нрзб) засовує".

Владлен воскрес!

І не сказати б, що так вже прям сильно здивувалися люди російські, бо ж багато чудес здійснював Святий Владлен і за життя (багато, зокрема, бачили, як він перетворював горілку в бухло), а перед смертю навіть, за повідомленнями російської преси, "врятував своїх вбивць" - побачивши, як вибухає статуя, накрив її своїм тілом, а потім ще окремо позакривав від осколків всіх, до кого встиг добігти, в тому числі, за деякими відомостями, і самого Путіна (згідно з більш правдоподібною версією, це, навпаки, Путін закрив Татарського, адже Татарський був Його Син). Але тут найголовніше в тому, який вдалий час підібрав російський Джизус Владлен, щоб спокутувати своєю смертю можливі огріхи російських генералів напередодні українського контрнаступу! Росіяни-росіяни, з ними Владлен. Коротше, Україні тепер не світить нічого.

Тож не дивно, що після такої чудової події по всій Росії почалися чудеса. У Волгограді на стінах громадського туалету проступили лики мертвих героїв спецоперації, які знайшли, таким чином, свій вічний унітаз (сидячи на якому, в свою чергу, може почитати про їхні подвиги). У Москві очікується цифрова гальванізація Жириновського. Телеканал "Царгород" повідомляє, що в російській армії нещодавно з'явився і власний Святий Дух: "молодий хлопець 20 з гаком років, взяв і Своїм духом переміг. Взяв і розірвав своїм Духом кілька ЗСУшників одним пострілом. Кількома - двома-трьома - сталевими пострілами уразив і танки, і бронетехніку. Він ніколи не пасе задніх!".

Ще б у нього була задня!

Підсумовуючи вищесказане, неважко помітити, що напередодні українського наступу кількість чудес на квадратний метр Росії різко збільшилася. З такою незліченною кількістю фантастичних тварюк, що встали на захист центру світового православ'я, російським людям боятися взагалі нічого. Українці заріжуть їх взагалі не боляче...

Хоча, звісно, всяке може бути.

Василь Рибніков