Зневірившись перемогти Росію в чесному бою, англосаксонська воєнщина застосувала проти світлого православного воїнства заборонену секретну зброю і навіть вбила було самого Путіна, але воскрес Путін пущі колишнього просто на столі прозекторському, і змінилася обстановка у світі кардинальнійше.

Воскресінню Путіна ніхто не здивувався, а ось питання, як іноземним спецслужбам вдалося його вбити, схвилювало всіх

Не так давно Росію розбурхав зомбі-апокаліпсис, нібито викликаний епідемією "омікрона", але насправді ні: у тверському морзі повставав з-під простирадла лисий кривоногий карлик і почав дивитися тупим риб'ячим поглядом кудись у бік України. Негайно заговорили, що цей небіжчик - Путін, по-перше, тому що давно схожий, по-друге, хто ж іще в такій православній країні, як Росія, міг воскреснути? Масла у вогонь додало розслідування, яке установило, що справа була зовсім не у Твері, а вислощокого мерця тягали по бункеру за допомогою спеціальної вудки. Останні сумніви зникли, але з'явилися нові. Воскресінню Путіна ніхто, звичайно ж, не здивувався, а ось питання, як іноземним спецслужбам вдалося його вбити, схвилювало всіх.

Відео дня

Розслідувачі встановили й це. Кілька днів тому відомий чорнокнижник і фашист Урі Геллер опублікував у британській пресі покрокову інструкцію щодо вбивства Путіна. Для цього треба взяти звичайний радянський серп, терти його протягом 11 секунд і "посилати Путіну телепатичне повідомлення", мовляв, здохни вже, скотина, а якщо різко махнути серпом, яйця в Путіна самі відваляться. Над цим можна було, звичайно, і посміятися, якби теща відьмака Геллера, за повідомленнями російської преси, не була українкою... Коло замкнулося.

...а якщо різко махнути серпом, яйця в Путіна самі відваляться

Користуючись нагодою, американська воєнщина розгорнула бурхливу діяльність на мирно сплячих кордонах Росії. Над територією України пролетів український безпілотник "Байрактар", а поруч з ним - американський літак-розвідник, і в російських ЗМІ з'явився заголовок: "Україна відпрацювала напад на Росію. Навчаннями керував американець". Воїни народної міліції ЛНР захопили український дрон, розмальований свастиками, який готував артобстріл. На флешці того дрона знайшли фотографії голих російськомовних дітей, яких збиралися розбомбити, але потім прийшов збентежений ополченець Очко і забрав дрон з дивними словами "ах ось ти де". НАТО розпочало випробування забороненої зброї на Донбасі: російські військкори помітили на українських позиціях спалахи світла, що супроводжуються неприємним звуком зварювання, і впізнали в них звукові діторізи, налаштовані на розпил школярів, які вивчають російську класику.

...американська воєнщина почала вбивати мирних жителів Донбасу невидимими ядерними вибухами

У суботу Донецьк потряс страшний вибух. Маргарита Симоньян радісно припустила, що, мовляв, почалося, але Денис Пушилін сказав, що це на українських позиціях. На українських позиціях сказали, що ні про який вибух не чули, спостерігачі ОБСЄ теж нічого не помітили. Стало ясно, що американська воєнщина почала вбивати мирних жителів Донбасу невидимими ядерними вибухами - діти гинуть пачками, а довести нічого не можна. З Америки в напрямку до кордону Росії вилетіли два, ні, чотири ядерних бомбардувальники. В районі Курильських островів виявлено американську ядерну субмарину, що рухається в напрямку до Москви. Світ завмер у передчутті ядерної зими.

І тут Путін раптово воскрес, і Америка запанікувала! Бомбардувальники, що вилетіли на знищення Кремля, приземлилися у Британії, трошки не долетівши, американський підводний човен поплив з Москви-ріки, кричачи від жаху, а українці з усієї України вирушили з квітами в ДНР записуватися в ополчення до уфолога Басурина. Один із них, простий російськомовний старий, корінний українець Микола Азаров так і сказав: "Більшість українців чекають, коли нападе Путін і звільнить країну".

Почувши відчайдушний поклик цієї простої української людини, Путін задумався. Звільнити Україну від України - справа посконна, домоткана. Що тут може піти не так? Та нічого, начебто...

Василь Рибніков