REUTERS

Відомий український журналіст і блогер Денис Казанський опублікував фото, яке, на його думку, відображає всю суть сучасної Росії.

Знімком він поділився у своєму Телеграм-каналі.

"Гнилий обриганий тролейбус з фанерними дверима і новомодною свастикою Z на склі. Скільки нових тролейбусів можна було купити на гроші, витрачені на каральну операцію? Але про таке в РФ просто не замислюються. Для них краще самим жити в гівні і не давати жити іншим...", - пише журналіст.

Відео дня
Суть сучасної Росії , на думку Казанського / Телеграм Дениса Казанського

Як повідомляв УНІАН, раніше британський прем'єр Борис Джонсон заявив, що Путін уявлення не мав, що таке Україна і вже зазнав поразки.

Нагадаємо, вранці 24 лютого Росія почала повномасштабне вторгнення на територію України, атакувавши ряд регіонів нашої країни. 

Станом на ранок 25 березня загальні бойові втрати противника орієнтовно склали: особового складу - 16 тис. 100 осіб, танків ‒ 561 одиниця, бойових броньованих машин ‒ 1 тис. 625 од., артилерійських систем - 291 од., реактивних систем залпового вогню - 90 од., засоби ППО-49 од., літаків - 115 од., вертольотів - 125 од., автомобільної техніки - 1089 од. Кораблі/катери - 5 од., цистерн з ПММ - 72, БПЛА оперативно-тактичного рівня - 53, спеціальної техніки - 18.