Школяр кинув односкласника на асфальт і став наносити йому удари ногами / фото flickr.com/waltstoneburner

У російському Єкатеринбурзі школяр жорстоко побив однокласника, який проводжав дівчинку до будинку. Про це розповіла мережевому виданню "Е1.РУ" мати постраждалої дитини.

За словами жінки, все почалося з того, що школярі побачили її сина разом з дівчинкою і стали дражнити їх нареченим і нареченою. Потім один з них почав бити її дитину по голові, після чого кинув його на асфальт і став наносити йому удари ногами, продовжила росіянка. Коли хлопчик заплакав і сказав, що лежачих не б'ють, школяр, який напав на нього, відповів "все правильно, лежачих добивають", розповіла жінка.

У поліції виданню повідомили, що всі учасники конфлікту вже встановлені. Остаточне рішення буде прийнято після встановлення ступеня тяжкості шкоди здоров'ю постраждалої дитини, підкреслили правоохоронці.

Відео дня

Бійки школярів в РФ - подробиці

У російському Ачинську п'ятикласник зарубав сокирою школяра. Причиною став особистий конфлікт - загиблий ображав матір свого вбивці.Тіло 12-річного Сергія (ім'я змінено) з видимими ранами голови, шиї і спини виявили в річці Мазулька. Слідчі встановили, що останнім Сергія бачив Дмитро (ім'я змінено) - теж п'ятикласник з тієї ж школи.

Вас також можуть зацікавити новини: