В РФ 12-річний школяр жорстоко вбив однокласника: причина 'вбила'

В російському Ачинську п'ятикласник зарубав сокирою школяра. Причиною став особистий конфлікт - загиблий ображав матір свого вбивці.

Як повідомляє Телеграм-канал "База", тіло 12-річного Сергія (ім'я змінено) з видимими ранами голови, шиї та спини виявили у річці Мазулька. Слідчі встановили, що останнім Сергія бачив Дмитро (ім'я змінено) - теж п'ятикласник із тієї самої школи.

"Діма зізнався, що вбив Сергія через образи. За словами школяра, Сергій обзивав його матір, почався конфлікт, Діма схопив сокиру та зарубав підлітка, а потім вивіз його труп на візку до річки та скинув у воду. Школяра затримано, порушено справу про вбивство малолітнього", - пише канал.

Відео дня

Інші новини "русского мира"

У Челябінській області РФ маніяк 14 років тримав і ґвалтував у підвалі викрадену дівчину. На момент викрадення жертві на ім'я Катерина було 19 років. Натомість маніяку Володимиру Ческідову - 37. Вони познайомилися на залізничному вокзалі, а потім разом поїхали додому до маніяка. Відтоді дівчину ніхто не бачив.

Згодом стало відомо, що у Воронезькій області РФ маніяк з електрошокером напав на школярку, зґвалтував та вкрав її iPhone.

Вас також можуть зацікавити новини: