gopro.com

Компанія GoPro Inc., що відома своїми відеокамерами для активного відпочинку серії HERO, анонсувала випуск моделі HERO4 Session, що на 50 відсотків менша та на 40 відсотків легша в порівнянні зі звичайною HERO4. Про це повідомляється в прес-релізі виробника, що надійшов у редакцію «Ленты.ру».

Основною перевагою новинки вважається міцний вологонепроникний корпус, який дозволяє використовувати камеру майже в будь-яких, навіть найбільш екстремальних умовах без додаткового захисного боксу.

Пристрій також має ще дві якісні відмінності. Так, HERO4 Session керується всього однією кнопкою і до неї не буде потрібно купувати спеціальні тримачі. Власники старих камер GoPro зможуть використовувати вже наявні кріплення.

Читайте такожЕкологи опублікували відео Великого Бар'єрного рифу, яке зняла черепаха

У промові, присвяченій випуску новинки, генеральний директор і засновник компанії зазначив, що перед інженерами GoPro на цей раз стояло амбітне завдання створити найменшу, найлегшу та найзручнішу камеру, яку можна буде називати HERO.

HERO4 Session знімає відео у форматі 1080 рядків з частотою 60 кадрів на секунду, 720 рядків з частотою 100 кадрів на секунду і 1440 рядків з частотою 30 кадрів на секунду. Камера дозволяє робити 8-мегапіксельні фотографії, підтримує серійну зйомку фото і Time Lapse (коли камера робить по кадру в певний проміжок часу).

Камера володіє повним функціоналом GoPro HERO4 і налаштовується через мобільний додаток GoPro App або пульт дистанційного керування Smart Remote, який можна придбати окремо.