У Дніпрі сталася штовханина / Скріншот

9 травня в Дніпрі під час покладання вінка у вигляді зірки до пам'ятника генералу Пушкіну сталася штовханина між пенсіонерами та працівниками поліції.

Поліцейські заборонили "Союзу радянських офіцерів" покласти вінок у вигляді зірки до пам'ятника генералу Пушкіну. Це обурило Віктора Марченка, голову забороненої в судовому порядку громадської організації, передає "Інформатор".

Читайте такожКиїв без "колорадських" стрічок", "слава Путіну" в Одесі та "парад" в Донецьку: як в Україні минула 73-я річниця перемоги над нацизмом

Відео дня

"Після тривалих висловів "радянські офіцери" зі своїми однодумцями вирішили, незважаючи ні на що, все-таки покласти "зірку" до пам'ятника", - йдеться в повідомленні.

Марченка почали активно підтримувати пенсіонери, в результаті чого сталася штовханина. Літні жінки нападали на патрульних, покривали їх нецензурною лайкою та допомогли "офіцерам" пронести вінок.

Під час бійки одна з учасниць викрикувала поліцейському: "Здохни!".

Як повідомляв УНІАН, в Україні в заходах до Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні взяли участь понад 460 тис. осіб.