Унаслідок сутички один з патрульних поліцейських дістав тілесні ушкодження \ фото УНІАН

В Одесі затримано чотирьох зловмисників, які влаштували в одному з барів у центрі міста бійку з охороною, а потім побили поліцейського, який намагався їх втихомирити.

Читайте такожВ Одесі затримали поліцейського, який брав хабарі у наркоманів

Як повідомили УНІАН в Управлінні патрульної поліції в Одеській області, інцидент стався 3 лютого близько 23.00 на вулиці Дерибасівській.

Відео дня

Зокрема, до екіпажу патрульних поліцейських по допомогу звернулися охоронці одного з кафе.

«Співробітники охорони просили допомогти припинити конфлікт з нетверезими відвідувачами, які в закладі влаштували бійку. Як з'ясувалося, четверо невідомих билися з охоронцем закладу, не реагували на зауваження та почали чинити опір працівникам патрульної поліції. Унаслідок сутички один з патрульних поліцейських дістав тілесні ушкодження, його госпіталізували», - розповіли в управлінні.

Зазначається, що в діях затриманих порушників вбачається кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу ("умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків").

За деякими даними, бійка сталася в барі-кафе «Плющ» на Дерибасівській вулиці. У потерпілого поліцейського, зокрема, закрита черепно-мозкова травма.