Нейрохірурга чекали 5 годин / фото УНІАН

Хлопчик, у якого стріляли поліцейські у Переяслав-Хмельницькому, п'ять годин чекав на допомогу нейрохірурга.

Про це повідомляє телеканал "Прямий".

Батьки самотужки повезли хлопчика до міської лікарні.

Відео дня

Читайте такожУбивство дитини поліцейськими: у Раду хочуть викликати "на килим" Авакова, Луценка і Трубу

Місцеві лікарі констатували побутову травму. Потім викликали нейрохірурга, на якого чекали п'ять годин, оскільки на всю Київську область один лікар такої спеціальності.

Після того, як приїхав нейрохірург, хлопчику зробили трепанацію черепа. Зрозумівши, що там куля і своїми силами вони не впораються, Кирила було доставлено вже у Київ.

Як повідомляв УНІАН, 31 травня в Переяслав-Хмельницькому Київської області двоє патрульних напідпитку влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевих банках та інших предметах, розташованих у місці, де могли перебувати люди.

Вони влучили у 5-річного хлопчика Кирила Тлявова, який перебував на дитячому майданчику біля будинку. Дитину госпіталізували. 3 червня хлопчик помер у столичній лікарні.

Патрульні підозрюються у грубому порушенні громадського порядку, вчиненому із застосуванням вогнепальної зброї групою осіб (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України) та в умисному вбивстві малолітньої дитини, вчиненому групою осіб (п. п. 2, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

4 червня, суд обрав запобіжні заходи обом підозрюваним у вигляді тримання під вартою до 30 липня без альтернативи внесення застав.

Адвокат патрульного Івана Приходька, підозрюваного у вбивстві хлопчика, наполягає, що по дитині стріляла третя, невстановлена особа.