Від авто перевантажений проспект Палладіна / фото УНІАН

У п'ятницю, 21 червня, важливі вулиці Києва захопили масштабні затори.

Про це свідчить інформація сервісу Google Maps.

Так, рух ускладнено на Володимирському узвозі, Набережно-Хрещатицькій (вулиця частково перекрита через ремонт), Нижньому Валу, Новокостянтинівській та ряді інших вулиць Подолу. Також переповнені автомобілями Гаванський міст та Набережно-Рибальської. Тянучка спостерігається на Олени Теліги.

Відео дня
скріншот

Читайте такожУ Києві на Академмістечку в годину пік перекрили трасу - люди біля 30°-у спечу йшли на роботу пішки (відео)

На Великій Житомирській сталася ДТП. Затори спостерігаються на вулиці Чорновола, Юрія Іллєнка, Щусєва, а ще - Повітрофлотський проспект (сталася аварія) і Жилянську. Така ж ситуація - на проспекті Лобановського.

В районі Шулявського шляхопроводу пробок майже немає. Зате рух ускладнено на проспекті Перемоги між станціями метро "Житомирська" та "Нивки" (тут сталися три ДТП). Від авто перевантажений проспект Палладіна.

В районі ст. м "Академмістечко" масштабні затори спостерігаються вже з 7 ранку. Там через ремонт перекрита дорога. Людям доводиться виходити з маршруток і кілька зупинок йти до метро пішки в 30-градусну спеку.

скріншот