Зима – прекрасний сезон гучних і яскравих кінопрем'єр, які очікують справжні кіномани. 

Ми підібрали для вас список прем’єр січня 2020 року. Дивіться трейлери та вибирайте, на яку картину піти в кіно, а що дочекатися для домашнього перегляду.

Читайте такожНоворічні фільми: підбірка найкращих фільмів на Новий рік 2020

"Дулітл"

В останні роки досить обдарований і різноплановий актор Роберт Дауні-молодший намертво застряг в образі Залізної людини з кіновсесвіту Marvel, натомість отримавши цілу купу грошей та гігантську армію фанатів. Але історія з командою Месників підійшла до кінця, як і екранне життя Тоні Старка. Втім, довго мучити шанувальників очікуванням нової ролі Дауні-молодший не став, і вже на початку нового року він з'явиться на широкому екрані в образі ексцентричного натураліста, що розуміє мову тварин – доктора Дулітла. Судячи з трейлеру, цей Дулітл буде багато в чому схожий на блискучого Шерлока Холмса, якого актор зіграв у Гая Річі. Що ж, то був один із найяскравіших і органічних образів Дауні-молодшого. Подивимося, чи зможе його успішно розвинути режисер бойовиків Стівен Гейган.

Прем’єра 9 січня.

"Під водою"

Трилер "Під водою" з Крістен Стюарт і Венсаном Касселем в головних ролях починається з землетрусу. Він руйнує частину підводної лабораторії, в якій знаходилися вчені. Тепер їм потрібно прокласти собі шлях на поверхню і боротися за своє життя, що під силу не кожному. Екстремальні умови та страх виявляють у героїв найнесподіваніші якості.

Прем’єра - 9 січня.  

"Віддана"

Роман Софії Андрухович "Фелікс Австрія" став найбільшою українською літературною подією у 2014 році. Його екранізація обіцяє стати однією з перших великих вітчизняних кіноподій 2020 року. Романтично-фантазійна картина розповість історію Стефанії Черненько, яка працює прислугою у Аделі Сколик. Дівчата разом росли в будинку доктора Анґера та їх пов'язують теплі, майже сестринські відносини. Але тепер між героїнями постають любов, ревнощі та таємниці. У картину "Віддана" вклали значні, як для українського кіно, 60 млн грн, добру частку яких витратили на запаморочливо красиві костюми й декорації.

Прем’єра - 16 січня.  

"Погані хлопці 3"

Бойовик "Погані хлопці 3" є прямим продовженням фільмів, що вийшли в 1995 і 2003 роках і заключним фільмом франшизи. У ньому Маркус Бернетт нарешті втілить свою мрію і стане поліцейським інспектором. Зате його бойовий товариш Майк Лоурі не поспішає досягати ніяких висот. Однак підбадьоритися йому доведеться, тому що невблаганно жорстокий бос румунської мафії прагне помститися напарникам за шкоду, яку вони йому завдали. Поліцейських чекає багато пригод та комічних ситуацій.

Прем’єра - 23 січня.  

"1917"

Один день з Першої світової війни очима військових. Двоє молодих солдатів отримують наказ доставити важливе повідомлення у глибокий тил ворога. Часу критично мало і, якщо операція провалиться, загине понад тисячу бійців, серед яких рідний брат одного з них. Історія великої відваги, де від однієї миті залежить чиєсь життя.

Прем’єра - 30 січня.

Нагадаємо, раніше IMDb опублікувала рейтинг найкращих серіалів 2019 року, які були найбільш популярні серед користувачів.