Фото УНИАН

Про це повідомляє прес-служба керівника Луганщини.

"Луганська філія Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) так і не переїхала з окупованого Луганська на контрольовану Україною територію. Мало того, що фахівці КРРТ організували у так званій "ЛНР" трансляцію російських та сепаратистських телеканалів із антиукраїнською пропагандою, вони й далі офіційно вважаються працівниками Луганської філії КРРТ й продовжують отримувати зарплату з України", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Читайте такожБойовики повідомляють, що донецька телевежа виведена з ладу

Відео дня

Так, Москаль підписав розпорядження, яким зобов’язав ТОВ "Луганське енергетичне об’єднання" відключити від енергопостачання головні об’єкти Луганської філії РРТ, а всім співробітникам філії виїхати з окупованої на контрольовану Україною територію.

moskal.in.ua

Повний текст розпорядження дивитись тут.

Як зазначається, у разі відмови такого переїзду співробітники РРТ мають бути звільнені з роботи. Разом з тим, згідно з повідомленням, Москаль також вимагає притягнути до відповідальності керівництво Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України і Концерну РРТ за бездіяльність і потурання терористам так званої "ЛНР".