Украинские военные встретились с делигацией ООН / facebook.com/ato.news

Як повідомляє прес-центр АТО у Facebook, на Донеччині заступник керівника АТО полковник Костянтин Соколов провів робочу зустріч з делегацією ООН на чолі зі Спеціальним доповідачем ООН з питань позасудових страт, страт без належного судового розгляду та довільних страт паном Крістофом Хейнсом.

Під час зустрічі Соколов поінформував іноземних гостей про поточну ситуацію в зоні проведення антитерористичної операції, презентував останні факти присутності російських військ на території України і вкотре підкреслив: "Збройні Сили України суворо дотримуються мирних домовленостей та не піддаються на провокації ворога вздовж лінії розмежування", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожРозвідники знайшли зброю і вибухівку у мішках з-під путінської "гуманітарки" (фоторепортаж)

Відео дня

"Режим тиші дає можливість українським військовим відновлювати зруйновану інфраструктуру Донбасу, вирішувати соціальні проблеми місцевого населення та відкривати додаткові пункти перетину лінії розмежування сторін. За такий підхід - люди нам вдячні", - зазначив Соколов.

Читайте такожРосія та окуповані території: їх вартість для громадян РФ (карта)

Також перед присутніми виступив керівник Української сторони в Спільному центрі з контролю та координації питань припинення вогню генерал-майор Борис Кременецький.

Крім цього, військові відповіли на всі запитання гостей.

В свою чергу керівник делегації ООН Хейнс подякував українцям за надану об’єктивну інформацію. "Усі наведені вами дані ми обов’язково включимо до свого звіту та передамо до Ради ООН з прав людини", - повідомив Хейнс.

Відбулася зустріч керівництва АТО з представниками делегації ООН На Донеччині заступник керівника АТО полковник Костян...

Posted by Прес-центр АТО on 15 вересня 2015 р.

Раніше у Міноборониповідомили, щонаДонбасідосіперебувають до9тисячвійськовихРФ, накордоні - 50-55тисяч.