Посадовця "Укрзалізниці" засудили до двох років в'язниці за скоєння ДТП / golos.md

Екс-директора з логістики та вантажних перевезень «Укрзалізниці» Івану Федорку, який у липні спричинив ДТП, внаслідок якого постраждала сім’я журналіста Максима Левіна, засуджено до двох років в’язниці.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Київської області.

«Співробітники Слідчого управління поліції Київщини провели та завершили досудові розслідування дорожньо-транспортних пригод, у яких загинули та постраждали люди…Слідчі передали всі матеріали до суду, який вже виніс законні обвинувальні вироки винуватцям скоєних ДТП», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ Львові п'яний чиновник міськради скоїв ДТП, в понеділок йде "на килим" до керівництва (фото)

Зазначається, що 2 роки обмеження волі та 2 роки позбавлення права на керування транспортними засобами отримав водій «Audi Q7», який 3 липня цього року влетів у автомобіль фотокореспондента.

«Тоді під час лобового зіткнення серйозно постраждали дружина та син журналіста», - додали в поліції.

Як повідомляв УНІАН, ДТП за участю Федорка сталося у Київській області 3 липня. Він у стані алкогольного сп'яніння за кермом Audi Q7 в'їхав в автомобіль журналіста Левіна, в якому той їхав разом з дружиною та двома малолітніми дітьми.

Внаслідок ДТП дружина журналіста і один з його синів отримали численні травми і були доставлені у лікарню.

Через скоєння цієї аварії наступного дня Федорка було звільнено з посади директора з вантажних перевезень і логістики «Укрзалізниці».