Посилені наряди поліції нестимуть службу у центрі столиці / 112.ua

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

«1 січня 2017 року з нагоди 108-ї річниці від дня народження Степана Бандери проходитимуть заходи з масовою участю громадян. Слідкувати за дотриманням громадського порядку буде достатня кількість правоохоронців структурних підрозділів столичного главку. Посилені наряди поліції нестимуть службу у центрі столиці, зупинках громадського транспорту та у метрополітен»", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожВ Одесі відбувся парад новорічних трамваїв (фоторепортаж)

Відео дня

В поліції закликають учасників масових заходів, мешканців та гостей столиці не порушувати закон, дотримуватись встановлених правил поведінки.

Як повідомлялося раніше, святкові заходи з нагоди 108-ї річниці від дня народження одного із чільних ідеологів і теоретиків українського націоналістичного руху Степана Бандери заплановані в різних містах України.

У Києві масові заходи розпочнуться о 18.00 біля пам"ятника Тарасу Шевченку, де розпочнеться піша хода по бульвару Шевченка і Хрещатиком до Майдану Незалежності.

Головні ж урочистості відбуваються сьогодні в селі Старий Угринів Калуського району Івано-Франківської області, де народився відомий український політичний діяч.