Фото ua.depositphotos.com

80% українських благодійних організацій не мають свого сайту. Волонтери висвітлюють діяльність, потреби підопічних та звіти за допомогою соцмереж. Однак, найбільші світові платформи блокують сторінки, дописи й користувачів за військові теми. Найчастіше у бан можна потрапити за відео з передової та новинні дописи зі словами-тригерами на кшталт "батальйон "Азов", ідеться в дослідженні Media Development Foundation.

Відтепер кожна благодійна організація може легко зробити свій сайт за допомогою простої інструкції. Сайт допоможе зібрати додатковий трафік, а отже і донати. Його не видалять, як сторінку у Facebook чи Instagram. Інструкція зібрана на прикладі розробки  реального сайту для благодійного фонду спецпідрозділу "KRAKEN".

До того ж в компанії HOSTiQ працює програма для українських волонтерських організацій, за допомогою якої фонди можуть отримати безплатний домен і хостинг для свого сайту. За додатковою інформацією можна звертатись на пошту pro@hostiq.ua з темою листа "Безплатний хостинг для волонтерів".

Відео дня