фото УНІАН

Нацполіція закінчила досудове розслідування щодо встановлення виконавців у справі вбивства Павла Шеремета – матеріали готові до розгляду в суді.

Про це повідомляє департамент комунікації МВС України.

«У справі Павла Шеремета пред’явлено обґрунтовану підозру особам, яких слідство вважає виконавцями. Справа щодо цих осіб виділена в окреме провадження, досудове розслідування в якій завершено 22 травня. Матеріали справи готові для передачі до суду та відкритті підозрюваним і їх захисникам», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Прі цьому підкреслюється, що початок розгляду справи у суді тепер залежить від сторони захисту, яка ознайомлюється з матеріалами.

«Захисникам, які прибули на ознайомлення, були надані скановані копії матеріалів провадження. Ознайомлення з матеріалами справи підозрюваних та захисників триває вже 57 днів. Слідство звертає увагу всіх зацікавлених сторін, що початок розгляду справи в суді залежить саме від сторони захисту та самих підозрюваних», - повідомляє департамент.

Також підкреслюється, що паралельно йде слідство щодо встановлення замовників та організаторів вбивства: «Щодо замовників та організаторів злочину - слідство триває. Нацполіцією виконана величезна робота і справу Павла Шеремета буде доведено до кінця».