Акція "Маріуполь - це Україна" / фото Ваганов Сергей

21:30 Ірина Верещук про роботу гуманітарних коридорів та грошову допомогу 30 березня.

21:03 Бульвар Шевченка.

20:38 Провулок Рівненський (Лівобережний район, Хатабуд).

Відео дня

20:18 ЮНІСЕФ та Мінсоцполітики почали програму грошової підтримки постраждалих від війни – ОП.

Допомогу за певної умови можуть отримати родини, які мають трьох і більше дітей віком до 18 років, зазначив Кирило Тимошенко.

Детальніше.

19:43 У Києві відбувся молебень за Маріуполь та бійців полку "Азов", які захищають місто. Ініціював і очолив богослужіння митрополит Епіфаній. Долучились "азовці" з Києва.

19:11 Метрополітська, жахливі кадри результату обстрілу жилих будинків.

18:50 "Укрпошта" розпочала виплату пенсій за квітень.

Наприкінці березня "Укрпошта" розпочала виплати пенсій за квітень у всіх регіонах України, включаючи складні райони Луганської, Херсонської, Чернігівської, Сумської та інших областей.

Джерело.

18:29 Голову патрульної поліції Маріуполя і Донецької області Михайла Олександровича Вершиніна нагородили медаллю "Захисник Вітчизни"

18:05 Міноборони України заявило, що в Маріуполі російські окупанти кілька днів по черзі ґвалтували жінку на очах у її 6-річного сина. Пізніше та померла від ран.

11:26 Маріупольський Центр підтримки МБС вже готовий до зустрічі маріупольців Хоча, як кажуть самі волонтери Центру, ми з радістю зустрічаємо усіх українців які виїзжають з тимчасово окупованої території. "Наша велика волонтерська родина, яка складається з маріупольців, запоріжців, дніпрян, рівненчан та мешканців інших куточків України і навіть зарубіжжя рада бачити кожного, хто вибрався з того пекла. Бо ми українці - єдині і чужої біди в нас не має".

11:06 У Маріуполі окупанти цілеспрямовано обстріляли будівлю з позначкою "Червоного Хреста". Про це заявив полк "Азов".

10:36 Евакуація. За офційною інформацією коридор до Бердянська погоджено. Автобусні колони рухаються в бік Василівки. Чи буде місія вдалою ще незрозуміло, але в разі успіху безпосередня погрузка ти евакуація відбудеться скоріш за все зранку завтра. То ж як завжди - слідкуйте за повідомленнями. Будемо інформувати одразу. Петро Андрющенко