фото facebook.com/DSNSMYKOL

Почалася нова доба боротьби захисників Миколаєва і області з російськими загарбниками, які намагаються атакувати місто.

УНІАН розповідає в режимі онлайн про ситуацію в Миколаєві і області в неділю, 24 квітня 2022 року:

21:07 Миколаївська обласна станція переливання крові 25 квітня з 8:00 чекає на донорів III та IV групи крові резус негативний (-). При собі треба мати паспорт чи донорську книжку. Адреса: місто Миколаїв, провулок Радіо, 2. Бажаючі здати кров не повинні напередодні їсти жирну та холестериновмісну їжу (особливо яйця).

Відео дня

20:50 Згідно з розпорядженням начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма від 26.02.2022 № 66-р з 24 квітня на території Миколаївської області продовжує діяти комендантська година з 21:00 до 06:00.

 20:45 Вибухи на Миколаївщині. Все в укриття!

18:29  ПОВІТРЯНА ТРИВОГА!

18:01 Мешканка Миколаєва розповіла, чому городяни не хочуть ховатися в сховищах. Детальніше.

16:55 До Миколаєва передали Благодатний вогонь. 24 квітня лампаду з часткою вогню з Гробу Господнього отримали патрульні поліцейські Миколаївщини. До Миколаївської області Благодатний вогонь передали їхні колеги з Кіровоградщини. Про це повідомляє Миколаївська обласна військова адміністрація.

15:25 Молитви на виїздах, освячення їжі та бійців на блокпостах: 24 квітня у прифронтовому Миколаєві військові та їхні родини відзначають Великдень.

12:13 24 квітня у Миколаївській області сталися дві пожежі, на яких надзвичайники врятували двох людей. Обидві пожежі ліквідували.

10:56 Доброго ранку, ми з України🇺🇦 "Христос воскрес! Усіх із святом", - привітав улюбленець українок Віталій Кім із Великоднем

10:13 Великоднє Богослужіння в одному з храмів на Миколаївщині.

9:24 У Миколаївській області у суботу, 23 квітня, двоє неповнолітніх дітей отримали мінно-вибухові травми. Про це повідомив Офіс Генерального прокурора. "23 квітня біля с. Новокиївка Снігурівського району Миколаївської області 9-річний хлопчик та 17-річна дівчина отримали мінно-вибухові травми та осколкові поранення внаслідок детонації міни", - сказано у повідомленні. Станом на ранок неділі, 24 квітня, на Миколаївщині за два місяці повномасштабної війни постраждали 43 дитини.

9:12 З Великоднем, українці! Христос Воскрес 🙏🏻 Нехай це світле свято подарує нам усім світ. Нехай цей день наповнить наші душі світлими думками та вірою у перемогу. Пам'ятайте, добро завжди перемагає зло! 🕊

04.35 Влада оголосила відбій тривоги в Первомайській територіальній громаді.

04.30 Було оголошено відбій тривоги в Миколаївській області, але тривога ще тривала у Первомайській територіальній громаді та у Вознесенську та Вознесенській територіальній громаді.

04.05 Повітряну тривогу оголосили у Первомайській територіальній громаді.

03.55 Повітряна тривога оголошена у місті Вознесенськ та Вознесенській територіальній громаді.

03.53 В області було оголошено повітряну тривогу.