Активістку, що оголилась перед президентом, затримали / фото Максим Поліщук, УНІАН

На активістку Femen, яка оголилась перед президентом Володимиром Зеленським та його дружиною Оленою, коли вони прийшли проголосувати на місцевих виборах, складено адмінпротокол за дрібне хуліганство.

Читайте такожДружина Зеленського показала українкам, як стильно одягатися

Про це в коментарі УНІАН повідомила прес-офіцер Оболонського районного управління поліції у місті Києві Діана Шутько.

Відео дня

«Дівчину затримали, доставили до Оболонського управління поліції. Правоохоронці встановили її анкетні дані, та дільничні офіцери поліції склали на неї адміністративний протокол за дрібне хуліганство – стаття 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення», - сказала вона.

Зокрема, стаття про дрібне хуліганство тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Зеленський та Femen

  • Активістка Femen сьогодні оголилася перед президентом Володимиром Зеленським та його дружиною Оленою, коли вони прийшли проголосувати на місцевих виборах.
  • Дівчина підняла вгору спідницю, на внутрішній стороні якої було написано "Zexist". На неї швидко зреагували співробітники державної охорони та правоохоронці.