Окупанти на Херсонщині наймаються збирати полуницю / фото ОК "Південь"

Російські окупанти страждають від нестачі логістичного забезпечення. В Херсонській області росіяни намагаються найнятися на збір полуниці до місцевих фермерів.

Про це повідомляє оперативне командування "Південь".

"На Херсонщині рашистські окупанти, відчуваючи нестачу логістичного забезпечення, приходять до місцевих жителів і намагаються найнятися на збір полуниці. Військові знаменитої "другої армії світу", як гастарбайтери готові групами складати зброю купами та збирати полуницю", - йдеться в повідомленні.

Відео дня
'Рашо-гастарбайтери' в Херсонській області наймаються до фермерів збирати полуницю

За свої послуги росіяни просять 50 гривень на годину

"Так і вивчають різницю між полуницею, паляницею та окупацією... місцеві відзначають, що рашо-гастрабайтери поводяться нормально, працюють добре", - відмітили в командуванні.

'Рашо-гастарбайтери' в Херсонській області наймаються до фермерів збирати полуницю

Як раніше повідомляв УНІАН, частина Херсонської області перебуває під російською окупацією.  Загарбники відключили зв'язок та інтернет. Представники окупаційного режиму відключили живлення обладнання, від'єднали кабелі та інше.

Крім того, окупанти переодягаються у форму Збройних сил України та ходять по домівках місцевих, щоб виявити українських активістів і патріотів.

Вас також можуть зацікавити новини: