На північному мосту частково обмежать рух / фото УНІАН

На Північному мосту відзавтра, 30 березня, до 15 червня частково обмежать рух транспорту через проведення ремонтних робіт. Про це повідомляє прес-служба Київської міської ради.

"Обмеження руху відбуватиметься в напрямку з лівого на правий берег у правій частині проїзду спорудою з перекриттям смуги руху громадського транспорту", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що зміни пов’язані з ремонтом плити мостового полотна, що проводитиме комунальне підприємство по ремонту і утриманню мостів і шляхів м. Києва "Київавтошляхміст".

Відео дня

Стан мостів у Києві 

1 лютого повідомлялося, що в столичні мости через Дніпро Метро і Патона офіційно визнані недієздатними. Тоді інженер і транспортний експерт Дмитро Беспалов стверджував, що в разі виникнення аварійної ситуації на мосту Метро йтиметься про фактичне будівництво нового мосту або відновлення існуючого.

19 лютого голова та засновник Офісу Трансформації Максим Бахматов заявив, що більшість мостів у Києві перебувають в аварійному стані і деякі з них можуть впасти. 

"Міст Метро – аварійний, міст Патона – аварійний, міст Південний – аварійний. Міст Патона та міст Метро – аварійність 5-го рівня. Ними не можна користуватися вже. Тобто якщо ви їдете цими мостами – уважно – вони можуть впасти", – повідомив він.

Вас також можуть зацікавити новини: