"Укрпошта" випустила нову марку / фото "Укрпошта"

Сьогодні, на День пам'яті та перемоги над нацизмом, який Україна та світ вшановують 8 травня, "Укрпошта" відкрила продажі нової поштової марки "русскій воєнний флот – до дна!" у своїх відділеннях, філателістичних крамницях та онлайн магазинах. Про це повідомляє прес-служба "Укрпошти". 

"Новинка продовжує легендарну серію, яку у квітні 2022-го почала поштова марка "Русскій воєнний корабль, іді… !". Авжеж, та сама, що передвістила знищення Збройними Силами України ворожого крейсера "Москва", - йдеться в повідомленні. 

'Укрпошта' випустила нову марку присвячену знищенню російського флоту (фото)

Зазначається, що тираж нової поштової марки становить 1 000 000 екземплярів. 

Відео дня

Вартість аркуша — 120 грн. Художник — Віктор Грудаков. Шрифт — UAF Sans Дмитра Растворцева, розроблений спеціально для ЗСУ.

'Укрпошта' випустила нову марку присвячену знищенню російського флоту (фото)

Марки від "Укрпошти" - що відомо 

"Русскій воєнний корабль, іді ...!" - знаменита фраза, яку промовив український морський піхотинець у відповідь на пропозицію ворожого російського військового корабля здатися під час атаки на острів Зміїний в перший день військового вторгнення Росії в Україну 24 лютого.

У квітні 2022 року український поштовий оператор ввів в обіг поштові марки "Русскій воєнний корабль, іді ...! Героям слава!".

Вас також можуть зацікавити новини: