Коментатори називають людей, які принесли скульптуру, "сепаратистами" / фото - Facebook Тетяни Дальчук

У місті Подольськ, що на Одещині, невідомі встановили на клумбі бюст Володимира Леніна. Для чого це було зроблено та чи довго простоїть пам'ятник - наразі не відомо.

Про це у Facebook повідомила жителька Подольська Тетяна Дальчук.

Бюст встановили на клумбу неподалік мавзолею більшовика Григорія Котовського. Ймовірно, невідомі робили це вночі.

Відео дня

"Володимир Ілліч повернувся в міський парк Подольська (колишнє місто Котовськ Одеської області). Зрозуміло, що це чийсь жарт. Але виглядає дідусь дуже навіть нічого", - написала вона й оприлюднила відповідне фото.

Ю/ фото - Facebook Тетяни Дальчук Бюст Леніна стоїть прямо у клумбі / фото - Facebook Тетяни Дальчук

Користувачі мережі жартують, що бюст Леніна схожий на "Їжачка у тумані" або ельфа, адже дуже смішно постає прямо з землі. Втім, без суперечок не обійшлося. Одні коментатори називають людей, які принесли скульптуру до мавзолею, "сепаратистами", а інші злісно пишуть, що це просто невдалий жарт.

Читайте такожУ Мелітополі батьки повстали проти другої зміни для школярівЯк відомо, наприкінці січня в селі Старі Трояни Ізмаїльського району Одеської області знесли останній в Україні монумент Леніну, розташований на відкритій території.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що журналістка з РФ назвала головні відмінності українців і росіян, та пояснила, чому Україна та Росія не "рідні" країни.

Також Вас можуть зацікавити новини: