Українських футболістів викрили в непатріотичній поведінці / фото УАФ

Плейлист збірної України з футболу на Євро-2020, складений самими гравцями, відредагували. З нього пропали пісні російських виконавців, зокрема репера Моргенштерна.

Плейлисти національних команд на Євро-2020 доступні на Spotify.

У плейлист українських футболістів входили треки російських музикантів: Моргенштерн - Дуло, Dead Blonde - Хлопчик на дев'ятці та 10AGE - Немає інтересу. Українською була представлена лише одна пісня: "Їхали козаки" гурту Тінь Сонця, що викликало негативну реакцію ЗМІ та громадськості.

Відео дня

Зараз плейлист замінили, він складається з 50 пісень англомовних виконавців.

Читайте такожРосійський футбольний союз звернувся до УЄФА через форму збірної України

Як повідомляє Telegram-канал Perepichka News, плейлист української збірної правили двічі. Спочатку в добірку потрапили 15 треків, більш ніж половина яких виявилися російськими. До першої редакції плейлиста увійшли цілих три треки Моргенштерна, а також треки слави Марлоу і Ельдара Джарахова.

Друга версія налічувала всього 9 треків, (у тому числі 3 російських і 1 український), а потім плейлист прийняв свій сучасний вигляд.

Що не так з Моргенштерном

Нагадаємо, у квітні російського репера Алішера Валєєва (відомий як "Моргенштерн") включили до Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України. Він був включений до Переліку за запитом СБУ.