Володимира Путіна можуть "прибрати" за кількох умов, вважає генерал / фото REUTERS

Президента Російської Федерації Володимира Путіна можуть нейтралізувати, коли він ослабне, і буде явний програш у війні в Україні.

Для нейтралізації очільника РФ може бути організований теракт, розповів генерал, колишній глава Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж в ефірі одного з YouTube-канал.

"Чи є передумови такого замаху (на президента Росії - Ред.) в перспективі? Я думаю, що є, тому що більшість з оточення Путіна розуміє, що він зайшов дуже далеко, що перспектив не лише для Путіна, але і для Росії немає, а оточення буде відповідати...", - заявив експерт.

Відео дня

За його словами, керівництво Федеральної служби безпеки та Ради національної безпеки і оборони причетні до війни в Україні, фактично скоюють військові злочини й будуть нести відповідальність нарівні з російським лідером.

"...Зрозуміло, що ці люди можуть створювати загрозу", - додав Маломуж.

Екс-глава СЗР, додав, що теракт для нейтралізації президента може вчинити група осіб.

"Це передумови, коли якийсь може бути здійснений теракт групою осіб - коли буде явний програш, коли Путін ослабне, тоді відповідно будуть шукати реальні шляхи виходу з ситуації і якимось способом виправдати себе - наприклад, способом нейтралізації Путіна. І це може бути реальний теракт", - попередив він.

Раніше росЗМІ, посилаючись відомості близьких до Кремля джерел, писали, що серед російських еліт дуже багато незадоволених особисто Володимиром Путіним через війну з Україною.

Журналісти з'ясували, що у РФ президентом незадоволені і ті, хто за війну, і прихильники миру.

До цього колишній депутат російської Держдуми Ілля Пономарьов говорив, що якщо в Росії замість Путіна до влади прийде його конституційний наступник-прем'єр Михайло Мішустін, то він зробить спроби зупинити бойові дії в українській державі.

Вас також можуть зацікавити новини: