У черговому вечірньому зверненні Зеленський розповів про нові санкції / фото president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський повідомив про чергові санкційні рішення Ради національної безпеки і оборони України щодо тих, хто працює на російську агресію.

"Є чергові санкційні рішення Ради національної безпеки і оборони нашої держави щодо тих, хто працює на російську агресію. Відповідні укази про введення в дію рішень РНБО вже підготовлені", - наголосив Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні.

Він подякував працівникам Служби безпеки України, Державного бюро розслідувань, Національної поліції та Офісу генерального прокурора за "нові кроки з відновлення справедливості після дій від тих, хто не зрозумів, що на державних посадах працювати треба лише на інтереси держави".

Відео дня

Останні санкції РНБО

Як повідомляв УНІАН, 23 січня він ввів у дію санкції проти російських релігійних діячів. Також нещодавно Володимир Зеленський запровадив санкції проти 198 громадян Російської Федерації, України і Білорусі. 

28 січня, Зеленський підписав указ про введення в дію рішення Ради нацбезпеки та оборони щодо запровадження санкцій проти юридичних і фізичних осіб, яких Росія використовує, щоб перевозити залізницею військову техніку та солдатів.

Вас також можуть зацікавити новини: