Сім'я Казьміних, яку нещодавно розшукали, знову зникла / фото vn.npu.gov.ua

Сім'я з Вінницької області, яку нещодавно розшукувала поліція, переховується від валютників через борг у 500 тисяч доларів.

Про це пише "Обозреватель".

"Казьмін зайняв у 11 осіб близько 500 тисяч доларів, а після того, як його знайшли, знову зник разом з рідними. У поліції неофіційно називають цю справу "бразильським серіалом": мовляв, пристрасті тут вирують неабиякі", – йдеться в публікації.

Повідомляється, що перед першим зникненням глава сімейства, 34-річний Володимир Казьмін "перехопив" в одного з місцевих підприємців 70 тисяч доларів. Гроші він обіцяв повернути "на наступний ранок", але цього не сталося.

Читайте такожУ Дніпрі затримали молдаванина, який обдуривши своїх співвітчизників на $1 мільйон"Найбільше нас насторожило, що і Володимир, і Оксана пішли з соціальних мереж. Але в те, що нас кинули, до останнього не хотілося вірити. Думали, щось сталося", – розповів валютник.

Ошукані валютники звернулися в поліцію, сім'ю оголосили в розшук. Пізніше Володимира з дружиною і дитиною знайшли в Закарпатській області, але вони знову зникли.

Вже власними силами підприємці розшукали втікачів у Луцьку. Однак, через деякий час Казьміних знов не стало.

Зазначається, що на цей час вирішується питання про відкриття кримінального провадження про шахрайство.