"Шахтар" - "Хайдук" - 1:4 / ФК "Шахтар"

В турецькому Белеку завершився перший товариський матч «Шахтаря» нинішньої зими.

Гірники розгромно програли хорватському «Хайдуку» з рахунком 1:4. Про це повідомляє Футбол 24.

Хорвати в середині першого тайму відзначилися двічі протягом трьох хвилин. Спочатку Цакташ реалізував пенальті після порушення Матвієнка в штрафному майданчику, а через дві хвилини Деліч забив у порожні ворота після сейва П'ятова і рикошета.

Відео дня

Читайте такожДинамо розгромило німецький Рур у першому поєдинку 2019 року

Дентіньо скоротив відставання донецького клубу, забивши головою після навісу від Тайсона. Однак Жайро під завісу першого тайму відновив комфортну перевагу "Хайдука" в два м'ячі - 1:3.

Після перерви склад гірників повністю змінився, але це не дуже змінило загальну картину в поєдинку. На 61-й хвилині Теклич щільно пробив по воротах, м'яч відскочив від газону перед Мудриком і опинився у воротах. 1:4. На 89-й хвилині "Хайдук" міг забивати п'ятий м'яч, але форвард хорватського клубу промахнувся метрів з восьми.

Відзначимо, в цій зустрічі в складі "Шахтаря" дебютував юний Даниїл Сікан, який учора підписав контракт з гірниками. 17-річний новачок на 38-й хвилині замінив Дентіньо.

Шахтар – Хайдук – 1:4

Голи: Дентіньо, 30 – Цакташ, 21 Деліч, 23 Жайро, 41, Теклич, 61

Шахтар (1 тайм): П'ятов, Данченко, Хочолава, Матвієнко, Болбат, Майкон, Патрік, Дентіньо (Сікан, 37), Нем, Тайсон, Кайоде.

Шахтар (2 тайм): Кудрик, Бутко, Кривцов, Малишев, Ісмаїлі, Степаненко, Тотовицький, Марлос, Коваленко, Мудрик, Мораєс.