Пошукова група виявила уламки неподалік від місця зникнення літака Еміліано Сали / ole.com.ar

Офіцер авіаційного пошуку Нормандських островів Джон Фітцджеральд, який очолює операцію з пошуку зниклого у Ла-Манші літака з новачком «Кардіффа» Еміліано Салою, розповів про результати відновлення роботи пошукової групи.

«Мені повідомили, що в морі були знайдені подушка, яскраво-помаранчевий предмет, коробка і безліч елементів білого кольору, що плавають поруч з вигнутим шматком металу», - цитує Фітцджеральда RMC.

Також Фітцджеральд повідомив, що на місце виявлення уламків був спрямований рятувальний човен.

Відео дня

Читайте такожФорвард Кардіффа відправив з літака повідомлення незадовго до трагедії: здається, він вісь-вісь розвалиться

У той же час поліція острова Гернсі, яка координує пошуки зниклого літака, заявила, що ґрунтується на чотирьох припущеннях.

"Перше: вони десь приземлилися, але не виходять на зв'язок. Друге: вони приводнились, їх підібрав корабель, що проходив повз, але вони не виходять на зв'язок. Третє: вони приводнились і скористалися рятувальним плотом, який, як ми знаємо, був на борту. Четверте: літак впав у воду, вони опинилися у воді. Пріоритет при пошуках ми віддаємо варіанту з рятувальним плотом. Як тільки з'явиться нова інформація, ми повідомимо», – йдеться в заяві поліції.

Нагадаємо, увечері 21 січня новачок команди англійської Прем'єр-ліги "Кардіфф" Еміліано Сала попрощався з колишніми партнерами по французькому «Нанту» і вилетів на приватному літаку в Уельс, однак приблизно за годину до запланованого прибуття повітряне судно зникло з радарів, після чого на його пошуки були відправлені два вертольоти і кілька пошукових кораблів.