Коноплянка вірить у перемогу / фото: ФК Шахтар

Футболіст донецького "Шахтаря" Євген Коноплянка оцінив шанси команди в майбутньому поєдинку 1/16 Ліги Європи проти лісабонської "Бенфіки".

УНІАН буде вести онлайн-трансляцію матчу Шахтар - Бенфіка.

Читайте також"Є один переможець": Каштру порівняв Шахтар і Бенфіку перед матчем у Лізі Європи

Відео дня

Півзахисника цитує сайт телеканалів "Футбол 1/2/3".

"Перше - нам потрібно просто дивитися на свою гру. Вважаю, що лише вдома ми можемо зіграти настільки агресивно, що навіть самі не будемо розуміти, що можемо так зіграти. Ми повинні повірити у свої сили, зібратися, сконцентруватися. Думаю, ми доб'ємося результату, який нам потрібен.

Фізично "Бенфіка" виглядає сильніше, тому що у них було досить багато матчів, через два дні на третій. У них були матчі в Кубку. Можливо, нам плюсик, що у них були поразки. Вони зараз трохи засмучені. Але це ми просто обговорюємо, а завтра вийдемо на поле і всі про це забувають", - зазначив Коноплянка.

Хавбек підкреслив, що усе вирішить настрій на гру:

"Завтра налаштовуюся, ніби граю проти "Реала" фінал. Немає ніякої потреби мені думати, хто завтра буде грати, хто пропустить матч, скільки хто пропустив днів. Головне - впевненість у собі та настрій".

Нагадаємо, перший матч 1/16 фіналу між "Шахтарем" і "Бенфікою" пройде 20 лютого в Харкові. Зустріч-відповідь відбудеться 27 лютого в Лісабоні.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що "Шахтар" представив промо до матчу з "Бенфікою".