Саленко сподівається, що відносини України та РФ зміняться / фото 1927.kiev.ua

Колишній футболіст київського "Динамо" Олег Саленко закликав закінчити конфлікт України та Росії, а також провести товариський матч між ветеранами збірних.

Читайте також"Дебіли": оштрафований за порушення карантину екс-футболіст образив поліцію та журналістів

Саленка цитує Meta-ratings.com.ua.

Відео дня

Екс-футболіст відреагував на слова форварда "Сочі" Олександра Кокоріна, який заявив, що хоче побачити матч між Росією та Україною на чемпіонаті Європи.

"Я вітаю такі ідеї. Згоден, пора вже закінчувати цю дурницю між Україною і Росією. Я б взагалі хотів запропонувати для початку провести товариський матч між збірними ветеранів України та Росії. Може бути, навіть на нейтральній території.

Спілкуюся з друзями з Росії. Вони теж підтримують ідею. Але, звичайно, Українська асоціація футболу на це не піде. Втрутиться політика. Найближчі рік-два, напевно, нічого в цьому питанні не зміниться", - сказав Саленко.

Колишній гравець збірних України та Росії вважає, що ситуацію на Донбасі необхідно розв'язувати, а от з Кримом буде "складніше":

"Упевнений, треба до чортової матері закінчувати цей конфлікт. Як з боку України, так і з боку так званих "ДНР"-"ЛНР" та їх кураторів. Я був там, ми грали в футбол недалеко від військових дій.

Знаємо, що військові між собою теж спілкуються. Потрібно знаходити спільну мову і Донбасу повертатися до складу України. Крим? Тут складніше. Там вже багато військових російських баз, ядерну зброю завезуть скоро".

УНІАН раніше повідомляв про те, що український футболіст Зінченко різко відреагував на чутки про бажання отримати громадянство РФ.